top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Ny form och vad den leder till.

Jag har varit förkyld sedan ungefär november, tror det var första advent det slog till, så i går hade jag bestämt mig för att vara sjuk på riktigt. Ligga still, stanna hemma, sådana saker. Svintråkigt. Så jag bestämde mig för att bygga om alla mina loggor, och sen, påhejad av Annika, fick jag storhetsvansinne och skaffade en Facebooksida.

cropped-logga11.png

Jag började med bloggheadern den fick vara ungefär samma, men utan tagline och i en glad böj istället.

ckrund

En initiallogga som nu funkar som signeringslogga samt som faveicon på flikar blev det också. Jag gillar runda former, så det kommer återkomma.

Till min portfolio skapade jag en header som bygger på initialernas form, istället för i samma typsnitt som Rastlöshetens, då jag tyckte det blev för glest.

Sedan gjorde jag tre klickbara knappar, en som leder till min bloglovin, en till min Facebooksida och en till min Pinterest.

Sedan skapade jag en inläggsbanner till utelivsguiden, i tre olika varianter beroende på var jag kommer publicera den. Den med röd ram och rosa text kommer bli i inläggen så att den inte stör med headern för mycket, och de andra kan jag variera mellan på tillexempel Facebook. Tanken är att liknande princip ska kunna användas på andra återkommande inlägg också, samt på andra guider eller genomgångar.

facebooklogga

Och till sist behövde jag en bild till Facebook, där fick det bli denna variant. Ränderna kommer från baksidan av mitt visitkort och skall föreställa ett skrivblock, tycke det blev så mycket vit yta annars. Nya visitkort är också på gång, men tänker att det är roligast att visa dem när de faktiskt har kommit i fysiskt form. Så, vad tycker ni? Bättre eller sämre än innan?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page