top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Nippertippan Tippsi Vipps.


När änglar dör av Andreas Roman. Jag gillar egentligen inte böcker med religiösa teman om det inte är häxmästar gudar eller ordentlig mytologi men denna tycker jag mycket, mycket om.

Nalle Puhs hörna av A.A. Milne. Egentligen tycker jag böckerna tappar en del i översättningen men The House at Pooh Corner börjar ju som bekant inte på bokstaven N så den svenska fick duga.

New York Trilogin av Paul Auster. Står oläst och orörd men Austers storhet har jag ju hört så mycket om att det börjar bli dags snart.

1989 av George Orwell. Vi har ett väldigt obekvämt förhållande Orwell och jag. Jag vet att jag borde älska honom men när jag läste denna och Djurfarmen i högstadiet någon gång föll jag ändå inte för honom. Jag tänker att jag kanske kan komma att älska honom en vacker dag ändå så han får vara kvar trots ett tyst hat från min sida.

Northanger Abbey av Jane Austen. Jag har försökt många gånger men inte tagit mig längre än några sidor ännu. Men den måste ju vara bra så även denna skall få en till chans någon gång.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page