top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Nio önskningar en onsdag i oktober.

Jag försöker att köpa det mesta jag kan begagnat, med undantag främst hudvård och dylikt. Just nu känns det dock som att jag behöver en hel bunt nya grejer – kanske främst för att de inte finns begagnade, som en helt sprojlans vinylskiva. Här är därför en önskelista på grejor som gärna får flytta hem till mig redan i dag.

Les Big Byrd släpper ny skiva på fredag; Iran, Iraq, IKEA, och eftersom jag tycker dom är kalasbra så vill jag såklart ha skivan.

Ett par Ace-byxor från Weeday har jag redan. Jag spionerade på en tjej med livets jeans på en fest en gång, tills jag såg märket och googlade reda på vad modellen hette. Det var ett par år sedan och Ace fanns då inte i produktion. Men jag gjorde ett Traderabevakning och ett tag senare blev de mina. Nu finns de igen, och även i manchester! Ett par svarta till mig, tack!

The Printed Peanut är en illustratör jag följt på Instagram ett tag, och nu är det dags att jag slår till. Otippat nog inte på ett print, utan det är deras tvålar som intresserar mig. Shampootvål, raktvål och resetvål skulle vara så himla fint att ha. Tänk så smidigt att ha resetvålen i skolan tillexempel, perfekt när en stannar sent och luggen blir oglad eller en inte luktar gott nog för AW men inte hinner hem, eller en bara har färg över hela sig – vilket händer mig jämt. Veganska och ekologiska dessutom!

Jag har gjort ett tryck som jag ska börja trycka tröjor av, och ser mig om efter bra tröjor som funkar. Tills jag hittar bra tänkte jag göra testtryck till mig själv på denna gula tisha från &OtherStories som verkar perfekt.

Jag behöver strumpbyxor. Tusen par, minst. Just nu har jag två par hela svarta. Det är inte hållbart (pun intended). En vacker dag ska jag göra en stor beställning från ASOS på roliga är planen, men om ni har tips om bättre, och gärna närmre, ställen så säg gärna till!

Min Elemis Pro Cleansing Balm tog slut för ett par månader sedan och jag har tragglat med en skummig rengöring från Kiehl’s som jag redan hade. Egentligen är den fullständigt fungerande och oskyldig, men efter att ha prövat balmet vill jag inte ha något annat. Tyvärr dröjer det innan helvetesrengöringen från Kiehl’s är slut så jag får längta tills jag kan tillåta mig själv att köpa en ny från Elemis.

Jag samlar på Muminmuggar, men lite halvhjärtat de senaste släppen då de antingen varit riktigt fula, eller bara släppts en dag eller bara i Finland. Årets vintermugg däremot tycker jag är finfin, och dessutom har jag ett presentkort på Cervera, så jag tänkte cykla förbi och köpa en snarast.

Jag behöver fler akvarellfärger. Helst vill jag såklart hitta en ask vintagefärger, men det är svårt. Så dessa 24 från St. Petersburg kanske får duga så länge.

Nu ska det ju visserligen bli Brittsommar i dag, men förr eller senare blir det vinter, vilket innebär vinterskor. Och jag behöver ett par nya rejäla. Dessa, Snötass från Kero, vore en d-r-ö-m, men de är så himlade dyra. Förmodligen får jakten fortsätta efter ett par vintagenäbbskor istället, men de är för fina för att inte ha med på listan.

Vad har ni på önskelistan?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page