top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Något mer, något nytt.

Att ha en bokblogg dessa snart fyra år har varit otroligt berikande och roligt, och det är verkligen ingenting jag vill sluta med. Men ibland har jag känt att jag velat skriva om något annat, som kanske inte passar för en bokblogg, vilket ändå känns som ett ganska snävt fack att placera mig i. Och då har jag låtit bli.

Men i år har jag tänkt att jag skall förändra mig, lära mig nytt, göra nya saker, göra roliga saker, inte jobba som servitris varenda eviga helg, åka på semester, ni vet, hela kittet. Så min blogg kommer få spegla det. Det kan till och med komma att bli dagens outfits. Jag har ingen aning om hur detta kommer gå, och sliter mitt hår när jag försöker få till formen på bloggen som jag inte får att stämma. Men allt det där kommer lösa sig.

Det kommer fortfarande handla om böcker. Jag älskar böcker och snart börjar jag mitt förlagsjobb så det finns inte en chans att det inte skulle handla om böcker.

Jag hoppas att alla mina gamla läsare fortfarande vill fortsätta vara med mig och i fall ni har länkat till min blogg på er så får ni gärna ändra länken så den stämmer.

Följ gärna min blogg med Bloglovin. Den gamla blogglovin-sidan leder till just ingenting, så uppdatera gärna. Nu skall jag försöka uppdatera allting själv så att det stämmer.

Vad tycker ni om det här förresten?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page