top of page
  • Skribentens bildClara Kron

När tentan är avklarad.

I tisdags kväll skickade jag äntligen in den där ohemula hemtentamenen. Fy vale för den. Och alla sådana saker. Jag har ingen aning om hur det gick. Men jag har en policy om att alltid formulera något form av svar, och skicka in i tid, så får jag se helt enkelt. Betyget blir kanske inte alltid högsta önskvärda, men jag har i alla fall gjort något. Kanske inte mitt allra bästa, men det bästa för stunden i alla fall.

Och sedan är det som om rummet står i lågor vad smutsigt det hunnit bli. Böcker, lappar, pennor, kalendrar, utskrifter, kläder, mat, allting i ett enda kaos. Men det är väl också en del av processen. Jag önskar att jag skulle kunna vara ordningsammare. Men nej, jag tror det har att göra med dels för mycket grejer, för lite tid, för många kurser samtidigt och så livet ni, vet hur det är.

Så sedan infaller städmaraton, och laga mat maraton. För sådana ynnestar finns det inte tid till när det skrivs. Inte heller bloggar, varken läsa eller skriva. Eller böcker jag verkligen längtar efter att läsa. Denna gång har jag dock betingat och belönat mig med Soulless mangan. Efter så och så många sidor/ord får du läsa lite. Så den skall recenseras snart också, och mycket annat. Snart borde allt återgå till det normala. Och tänka sig, jag har bara en och en halv termin kvar av hela mitt kandidatprogram.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page