• Clara Kron

När dagen är grå, köp en serie.

Så var i alla fall logiken för mig ikväll. Allting har helt enkelt varit olidligt tråkigt, och helt enkelt dåligt idag. Tills jag läste Bokhoras intervju med Johan och Jimmy från Apart förlag i alla fall. Först och främst vill man ju hänga med karlarna, kolla på en splatterfilm eller annat fint, och sedan blir jag arg att jag inte i år heller kommer befinna mig på bokmässan, speciellt eftersom de skall sälja småbyxor med zombiAugust på. Men sedan bestämde jag mig för att pigga upp denna gudsförgätna dag med serieinförskaffning. Och eftersom det dröjer ett tag till nästa Walking Dead kommer ut nöjer jag mig glatt med både Watchmen och Alena, båda album som jag länge tänkt skaffa mig. Och så slår jag på stort och köper även, äntligen, How to draw chiller monsters, werewolfs, vampires and zombies. Så nästa obeskrivligt dåliga dag borde jag ha så jag klarar mig.


#alena #watchmen #zombies

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla