top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Monthly Makers: Broderad tröja

Jag hade egentligen tänkt vara med i Monthly Makers denna månad men hann inte färdigt. Monthly Makers är ett projekt som går ut på att göra 2015 till ett kreativare år med olika teman varje månad, drivet av tolv bloggare. Februaris höll Annica i temat återbruk men jag hann som sagt inte klart med det jag höll på med, en broderad väggbonad. Så därför lägger jag istället upp detta nu, ett par dagar senare, då det här visserligen handlar om ett återbruk jag gjorde i december, men även detta är ett broderi.


IMG_6349

Då jag varken hade skrivare eller någon form av analog förlaga var jag helt enkelt tvungen att rita en själv.


IMG_6350

IMG_6351

Sedan var jag vaken alldeles för många timmar, tills jag hade broderat färdigt och petat bort varenda millimeter bakplåtspapper ur stygnen, tanken är alltså att man syr genom både papper och tyg när man broderar.


IMG_6364

IMG_7372

Kolla vad alla andra gjorde för fina saker i februari här. I mars skall jag verkligen ta mig för att vara med ordentligt, gör det ni med!

#Anatomicalheart #MonthlyMakers

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page