top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Monday morning you sure look fine”

Måndag och ny vecka! För mig är den så himla fullspeckad, trots att jag alltså avslutade ett av mina jobb förra veckan. Nåja. Jag tänkte att vi kunde kolla på vad jag ska ha för mig denna vecka.

Måndag:

Först ska jag jobba hela dagen på Opal, som jag alltså frilansar för en dag i veckan nu. Efter det ska jag träffa gullKarro, planera bloggande och säkert skvallra om livet i allmänhet. I dag får jag också berätta en kul grej som händer i mars, så, hinthint, följ Toppar&Dalar på Instagram för uppdateringar.

Tisdag:

Förmiddagen tänkte jag ägna åt pappersarbete. Ni vet, sådant som hopar sig. Fakturor att skicka, artiklar att skriva, brev att posta och så vidare. Eftermiddagen jobbar jag med att korrläsa ETC:s magasin. Och på kvällen ska jag träffa några kompisar på Ugglan för samkväm och sport.


Onsdag:

På onsdag ska jag äta lunch med Fredrik. Han har också sagt upp sig, så vi tänkte göra något kul ihop nu när vi har lite friare tid. Starta band eller skriva en bok eller något sådant riktigt osäkert. Resten av dagen tänkte jag ägna åt sömnad, laga kläder, sy upp och in sådant som är fel och så vidare. Det ska bli sex minus så jag kanske vägrar gå ut på hela dagen.

Torsdag:

Grammisgalan! Jag ska dit i och med att jag är redaktör för Popmani, skriva om vinnare och förhoppningsvis vinner Annika Norlin allt hon är nominerad till. Vad i helvete ska jag ha på mig?


Fredag:

Fredagen börjar med sovmorgon tror jag, för att jag kan. Sedan lite skrivande, fixande, donande. Eftermiddagen korrar jag ETC igen. På kvällen är det indiefridays på Debaser som gäller. Som en tredjedel av Toppar&Dalar lovar jag utlova dans, kalla öl och allmänt kul. Kom vetja!

Lördag:

Förmodligen sovmorgon här med, för att spela på Debaser innebär att komma hem tidigast fyra på natten. På kvällen ska jag på inflyttningsfest hos gullEmelie, så kul!

Söndag:

Sedan är veckan så gott som slut. Jag tänker att solig dag får innebära utflykt, kall dag där solen inte går upp får innebära badkar, en kanna kaffe, ansiktsmask och att läsa massa böcker.

Vad ska ni hitta på i veckan?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page