top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Minirecensioner X3


coloringbook002

Titel: A Coloring Book

Författare: Andy Warhol

Recensions-ex: Ja

Betyg: 4/5

Denna stora fina bok är alltså en målar bok, ni vet en sådan där man skall hålla sig inom linjerna och färglägga. Även om jag kan tänka mig att den kreativa Andy hade låtit oss göra precis vad vi behagade med hans målarbok. Personligen tänker jag inte skända den alls. Den skall bara finnas till som inspiration, ligga framme på soffbordet och stoltsera med sin prakt. Bli bläddrad i och helt enkelt vara allmänt snygg som den är.


Flying_Books_Cover_Swedish.indd

Titel: Morris Lessmore och de fantastiska flygande böckerna

Författare: William Joyce

Recensions-ex: Ja

Betyg: 5/5

Jag tyckte verkligen om denna bilderbok, och det finns ett särskilt vemod över den som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Som en stillsam ensamhet ungefär. Bilderna är fantastiska och formen också. En mycket fin bok att ta fram och läsa flera gånger. Finns även som kortfilm att kolla på här.


1344263792Kurt_Cobain_finns_inte_mer

Titel: Kurt Cobain finns inte mer

Författare: Hanna Jedvik

Recensions-ex: Ja

Betyg: 3/5

Ja, musiken finns ju där. Den som jag själv älskade och andades i samma ålder och fortfarande. Men det är också huvudsakligen det som håller mig intresserad. I efterhand minns jag inte mycket mer vad som fångade mig. Det räcker inte hela vägen fram och stundtals blir jag irriterad på nästan varenda karaktär. Jajo på läsvärd men inget jag kommer läsa om eller tänka mycket på efter läsandet.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag låg hemma i sängen igår och tänkte hur trevligt det vore att få blogga lite. Svårt utan internet ni vet. SÅ jag kom på genidraget att jag kunde ju spela in en video, få lite (läs mycket) bokprat u

bottom of page