top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Mini book haul.Ja jag vet, i och med köpstoppet borde det inte bli några hauls alls. Men jag kan berättiga alla köpen. Först hade jag varit extra snäll och duktig i skolan och ringt jobbiga samtal och mamma tyckte att jag kunde få en bok av henne därför. Så då valde jag den mycket fina, älskar den råsa ryggen, Among Others av Jo Walton. Den verkar mycket lovande och har fått både Hugo och Nebulapriset. Jag har tänkt köpa den länge men pocketutgåvan har känts onödigt dyr. Detta var innan jag började satsa på inbundet. I samma beställning slängde jag även ned Gail Carrigers Etiquette & Espionage för hennes författarskap tycker jag bara om och denna bok är ju också så fantastiskt fin.

Sedan blev det bokrea, i natt hittade jag ingenting medan mamma köpte fyra böcker inom en kvar. På Åhléns var utbudet förkastligt och utan några förväntningar gick jag till den andra bokhandeln i staden. Där hade de 40% på alla böckerna. Så Demonprinsessan fick äntligen komma hem till mig. Och Magikerna har jag egentligen redan och håller på att läser, men det går så långsamt och det är en hemsk förhandsutgåva som jag visserligen tackar och bockar för såklart, men när den låg där framme på disken i fint Excess format kunde jag inte låta bli. Förhoppningsvis går det fortare att läsa den nu för den verkar faktiskt riktigt bra.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page