top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Mina bästa snapsvisor!

Midsommar står för dörren och solen skiner. I går DJ:ade jag och det var så himla roligt, men nu är det hög tid att börja förbereda inför firet. Jag är pajansvarig och pinterestar således god vegansk paj. Om vädret tillåter kommer jag fira på Tyresö med en mängd kompisar, iklädd folklorisk dirndl och förhoppningsvis en krans av prästkragar. Mitt bästa midsommarhack är att inte gå på Systemet dagen innan, utan senast i dag. Vilket för oss till snaps och snapsvisor. Ett par år sedan när jag ställde till med kräftskiva gjorde jag detta häfte med mina favoritvisor, men de funkar ju lika bra på midsommar, så jag bytte bara framsidebild. Och jag tänkte att ni gillar ju såklart också snapsvisor. Så, här, ladda ned denna pdf, skriv ut dubbelsidigt på vanligt A4 eller A5, vik på mitten och ta med häften till firandet. Garanterad succé utlovad. Och ta hand om er och drick försiktigt, såklart!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page