top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Medan vintern blir till vår.

Eftersom jag verkar ha en del separata följare så tänkte jag att vi kunde se vad jag har gjort på Instagram sedan sist. Då var det den 10 januari och fortfarande vinter, vinter, vinter. Nu har kanske inte våren kommit fullt ut men det börjar ljusna i alla fall. Vi tittar!

img_1575

Min förkärlek för jultröjor lever vidare, lika så den för vackra böcker, jag har hittat en förstautgåva av Ture Sventon och Isabella, och en dag när himlen var blå var det kallt som aldrig förr. Hyllorna har blivit städade och Middagsmörker släpptes.

img_1576

Jag har läst mängder, och ätit massor. Hängt med Ida och Kajsa och legat i sängen och badet och läst ändå mer. Jag bakade veganska semlor och lyssnade på Cohen i minst en vecka. Vi gick på Ronja Rövardotter och jag började fixa med min jeansjackas tygmärken.

img_1577

Jag gjorde vår bland muminmuggarna, och städade kontorshyllan, gick på Naturhistoriska med Kajsa och konsert med Ida. En gammal blus kom fram ut gömmorna och det var samernas nationaldag. Och jackan blev min nya favvo.

img_1578

Våren började komma lite grann, jag gympade hemma och skaffade rosiga småbyxor. Jag vann böcker illustrerade av Robert Ingpen och funderade över min tavelvägg. Muminböckernas förstautgåvor vill bli kompletta och Ida och jag fick dricka öl.

img_1579

Och så allra senaste tiden. Jag hade en dålig dag och muntrade upp mig med påskmust från Norrland. I köket har jag avokadokärnor och basilika som jag hoppas ska börja gro. En dag förra veckan var det så dimmigt att Gröna Lund inte längre gick att se. I lördags låg jag kvar i sängen och började läsa Maria Gripes Skugg-serie. I söndags låtsades jag att det var vår på riktigt och gick runt i spets, och i går tipsade jag om ännu mer feministiska böcker.

Följ mig gärna på Instagram, nu för tiden heter jag rastlosheten även där – för att bättre matcha bloggen.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page