top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Månadens lista – Mars.

Via fina Madeleine hittar jag månadens lista, vilken jag också vill göra.

Månadens kopp.


Månadens skor.


51c449ea740eeb18cb1dd1a854cf19fc

Reebok High Tops som jag beställde i den mörkaste vinter men nu kan börja använda.

Månadens mat.

Precis som Madeleine är även jag besatt av frukostar just nu. Kanske en reaktion på att det är för tidigt och krångligt för mig att äta det innan jobbet? Men på helgerna slår jag på stort.

Månadens hår.


03c9df56d89e1c4faa1271e782f55743

Månadens citat.


FangirlWIP

Just nu läser jag Fangirl och precis som Eleanor & Park är den full av igenkänning och rader att stryka under. ”In new situations, all the trickiest rules are the ones nobody bothers to explain to you. (And the ones you can’t Google.)” Tillexempel.

Månadens musik.


Linnea_cover

Jag beställde hem Linnea Olssons Breaking and shaking på vinyl och sen dess har jag lyssnat på den konstant. Lågmäld men ändå pepp, som gjord för att göra sig i ordning och äta frukost till. Men även som sista skivan innan läggdags och tystnad.

Månadens resa.


200264fe5fc861dc3377aa1fd08bb695

Jag längtar så till Finland. Och jag vet inte varför, men jag vill dit, gärna så fort som möjligt. I övrigt vill jag även till Lappland och Treriksröset, Island, Grönland och Paris.

Bilderna från min instagram eller pinterest.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page