top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Lite smått och gått, ett mindre litterärt smörgåsbord så att säga.

Jag har haft lite smågrejer jag velat blogga om, men de har känts så pyttiga för ett helt eget inlägg så jag smäller ihop allt till ett lite större idag.


ronja-rovardotter

Stadsteaterns höstkalender är full av fina uppsättningar, tillexempel verkar Lolita och Den lyckliga prinsen mycket bra, men allra mest är jag sugen på att se Ronja Rövardotter som har premiär den 20 december. Tänker mig Mattis och snöstorm på samma dag, så sjukt fint.


pannkak_0

OBS! Lite sent ute jag vet, men exakt idag firar Pettson och Findus 30-års kalas på underbara Junibacken. Spring dit om du inte har några planer!


hämta

I måndags var det tydligen Roald Dahl Day, vilket helt gled mig förbi trots att jag fick mail om det av Puffin books, men för att kompensera såg jag igår om Wes Andersons filmatisering av Fantastic Mr Fox, fantastisk såklart. Se den eller läs valfri Dahl-bok!


10014675_845760948774108_2052807384_n

I och med att det är Tove Janssons 100-års jubileum i år, det har ni säkert inte missat, så blir det en stor tvådagars konferens på Stockholms Universitet i slutet av november, öppen för lärare, forskare, studenter och andra intresserade, så är du en av dessa, anmäl dig!

Har ni några tips på andra evenemang eller föreställningar eller liknande som händer i nära framtiden?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page