top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Listande.

HAR DU? Folköl i kylen: Brukar aldrig ha, bara starkisar, men just nu har jag hela fem follar. Mackan köpte med sig i lördags och glömde kvar! Något husdjur: Inte ett enda. Lite Brio-hundar och Kay Bojesen-fåglar bara. Någon favoriträtt: Pastor och tacosar i olika former är alltid goals. Och frukostar. Puder på dig: Alltid när jag har smink på mig! Några framtidsplaner: Många. Alla stora. Någon sjukdom: Inte vad jag vet. Känner mig frisk och kry förutom lite ont i vaderna! Gymkort: Aldrig haft men har flera sportiga appar. Några MVG:n: Många. Mer än hälften av alla ämnen i alla fall. Något beroende:  Oklart. Säkert. Musik och karameller. Snuset är ju över 🙁 Nagellack: Mm! Essies Liqourice avskavt och hängigt just nu. Någon vän som bor i ett annat land: Japp!

carrie_halsband

VEM? Avskyr du:  Jag har länge hyst agg mot Kevin Bacon, tror inte vi skulle komma överens. Inte heller diverse SD-politiker eller Donald Trump känns BFF-vänliga. Längtar du mest efter: Aron, Ida och Kajsa på fest! <3 Stör du dig på: Marnie i Girls. Men hennes karaktär är väl byggd för att en ska göra det? Även Carrie i Sex and the city. Inte för mig. Gosar du med: Skulle nog aldrig säga att jag gosar med någon. Vidrigt ord. Uppe på hatlistan tillsammans med ”liten”. Lagar mat:  Jag lagar mat i min familj, mamma till mig ibland. Ida och Kajsa lagar också ibland till mig 🙂 Diskar: Jag diskar. Har sakor som inte får åka i maskin. Har heller ingen maskin.

SCAN0149

VILKEN? Tidning läser du: Dagens ETC och magasinet ETC läser jag ju som jobb. Men annars läser jag även Vi Läser, Damernas värld, Retro, Opsis barnkultur och stöartiklar ur Svensk bokhandel. Buss åker du oftast: 676. Dag fyller du år: 3 maj. Snart snart snart. Årstid föredrar du: Egentligen sommaren och våren ju, men alltså, har inga braiga kläder för den tiden. Min garderob älskar ju stickade tröjor och varma saker. Ska ändra på detta i år.

c9ec89c55fe273d93c96687e886d270f

VAD? Gör du nu: Lyssnar på Françoise Hardy och är hungrig. Gör dig till en bra människa: Jag är väldigt, väldigt snäll. Och ganska rolig. Gör dig till en dålig människa: Jag blir väldigt lätt stressad av långsamma personer. Jag snäser nog onödigt mycket. Jag har lätt till lättja. Vill du arbeta med: <3 Barnböcker for life! <3 Är roligast just nu: Hemligheter! Har du på dig nu: För kort kjol :/ Klassisk stressmorgongrej för mig, när jag inte vet vad jag ska ha på mig hamnar jag alltid i något för kort eller på annat vis olämpligt. Äger du för skor: I princip bara vinterskor. Ska skaffa sandaler! Har du för storlek i skor: 39! Men 38 i Reebooks Hightops av ren vilja. Läser du för bok: Tusen olika känns det som. Skugg-serien av Maria Gripe och Det här är hjärtat av Bodil Malmsten bland annat. Ska du göra nu: Möta min moster på stan, handla middag, laga mat, äta mat, träffa Kajsa och Mattias och dricka öl och kolla boll.

12530912_1674311492822738_1960644539_n
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page