top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Lag #1. En robot får aldrig skada en människa eller, genom att inte ingripa, tillåta att en människa

Jag tittar på I, Robot och vet att den bygger, om än väldigt löst, på Isaac Asimov novellsamling med samma namn. Då jag inte har så jag kollade upp om den fanns för försäljning nu för tiden och det gör den. Och med tanke på min stundande födelsedag ångrar jag att jag inte har önskat mig den. Så därför kommer nu en top tio bokrelaterat önskelista, med de saker jag dumt nog inte önskade mig.


Att jag inte önskat mig We’ll always have Paris är skrämmande och får mig att inse att det nog är något fel på mig. Jag som älskar Bradbury. Skämmas får jag göra.


Där har vi dem. Tio önskningar jag inte önskade mig. Och ångrar.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page