top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Lördagsloppis och söndagsbak.

Det har varit helg – och en skön sådan! I fredags var jag på Thåströmkväll på Cosmopolite, den var inte riktigt som jag hade tänkt mig så det blev en ganska kort kväll. Vilket betydde att jag vaknade lagom tidigt på lördagen och kunde gå på loppis, hurra! Det var en ny på Karlaplan och även en på Mosebacke torg. Detta är vad jag kom hem med denna lördag:


Först loppisfynd, det blev bara fyra saker men fyra riktigt fina. Först ett par hängselbyxor i ylle, i folkdräktsgrönt, älskar dem. En axelremsväska i korg som får mig att känna mig som Hemulen, och en randig klänning som känns bra för hösten. Och sist men inte minst en mässingsljusstake i form av ett horn, bra fynd! Sen handlade jag också och hittade saker som veganska yoghurtar och billiga avokados, samt hamnade på Bondens marknad ( <3 skördemarknader) och fick tag på mangold vilket jag tänker göra någon magisk pastarätt av tillsammans med Oatlys påmackan, tror det blir en dröm.


Söndagen krävde en ordentligar dokumentation av byxorna. Tycker de är så fruktansvärt fina. Överväger dock att brodera något på livet, tror det skulle kunna bli jättefint, men kanske vill en inte ha broderade blusar till i så fall, vad tror ni?


Och de var perfekta i storleken, till och med i längden. Bästa fyndet på hur länge som helst, och bara 50 kronor!


Väskan matchade dessutom, tänk er att plocka svamp i denna outfit – åh!


Och ljusstaken står nu och glänser bredvid den också loppisfyndade fotogenlampan, måste skaffa hem långa ljus, men tänker att den egentligen är lika fin utan.


Resten av söndagen spenderade jag med att baka bullar, spela Harry Potter-mobilspel, försöka formulera min hemtenta och längta efter internet som fortsätter vara försenat. Hur var er helg?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page