top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Lördagen i form av fynd!


20120422-214814.jpg

Igår var jag som sagt på loppisar och hittade där, förutom en bunt vinylskivor också ett par böcker. Först blev det dessa, Ture Sventon i öknen och Ture Sventon i London så jag äntligen kan byta ut i alla fall två av de hopplösa utgåvorna. Biblioteksbundna böcker är inte så upphetsande faktiskt, och de där utgåvorna som ser ut som en flagga med Sventon bild på mitten tycker jag inte heller är en direkt hit. Sedan Mäster detektiven Blomkvist lever farligt, den enda om honom jag inte hade så det känns ypperligt! I filmatiseringen av denna bok går de dessutom på bron som är precis utanför mitt fönster, den där vita böjda ni vet.


20120422-214822.jpg

Och sedan en bok jag verkligen känner att mitt bibliotek saknade. Husmoderns Hemkurer och Goda Råd. Jag har läst i den en stund nu och ojojoj vad jag har lärt mig, och framför allt insett hur fruktansvärt ouppfostrad jag är. Går på höger sida om vägen och skickar minsann aldrig visitkort och så vidare. Men bättring ska det bli nu när jag har medlen att utbilda mig!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page