top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Kris nummer ett. Och två.

Jag insåg precis, inför stundande packförberedning inför morgondagens kongress, att den enda påsväska jag har i min ägo just nu är en beige tingst med en glad jultomte på och texten Merry Christmas and happy new year. Jag kan vara hon med enhörningströja på mig. Absolut. Men att dessutom gå runt med en julkasse i oktober känns lite overkill. Min turtlesryggsäck, som visserligen skulle matcha tröjan ypperligt har redan fallit under tyngden av böcker en gång för att sedan varsamt bli ihopsydd igen. Den dumheten gör jag inte om. Mina resterande väskor är ”festväskor”. Sådana man max får plats med mobil, pengar, snus och möjligen en 33cl öl i. Inga böcker. Vågar jag hoppas på att det kommer finnas någon form av tygkasse att köpa på Kontrast imorgon? Eller skall jag ta jultomten ändå?

Till kris två som uppstod under skrivandet av kris ett.

Jag har fortfarande inte skaffat visitkort till bloggen. Sjukt osmart när man skall åka på ett sådant här galej och gärna vill ha. I fall att, ni vet.


Nåja. Tröjan är i alla fall så här tjusig.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page