top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Kontorsönskningar.

Jag är så gott som uppackad i hemmet, det saknas en del grejor och internet vägrar fortfarande fungera. Jag känner dock att mitt kontorshörn skriker efter bättre planering. Lite hur jag skulle vilja lösa det är på detta vis:

contemporary-skrivbord

Jag kom över detta IKEA skrivbord från en av deras PS-kollektioner på Blocket, dock i orange istället för vitt, så det har jag målat svart. Men just nu är det fullt. Av papper och pennor och skrivare som strejkar. Ordning måste ske.

13774873_656817487803315_2059783155_n

Det behövs också en kalender för nästa år, och det är redan dags att beställa om en vill ha en Frankie Daily Journal, vilket jag såklart vill.

81842360

En mängd tidskrifssamlare i behövs, tillexempel ett par i ljust trä från Lagerhaus.

helmer-ladhurts-pa-hjul-vit__0175264_PE328644_S4

Denna hurtsen Helmer från Ikea skulle kunna rymma alla målargrejor och pennor och broderitrådar och glitter utan problem, så den står högt upp på köp-listan just nu.

11APIOFEPD_88291672_v29_stapel_front

Något att förvara pennor som behövs nära till hands är också viktigt såklart, så kanske denna matchande från Åhléns, eller något mer spännande.

BG-12829

Det är även hög tid att jag får en Ballograf-penna, möjligtvis i gult, men prion är låg tills det är ordning och reda.

skuggdjur-e1416944687369

Denna affisch har jag tittat på i fönstret hos Bokbok, men går bara förbi där när det är stängt, ska gå in och köpa och hänga ovanför skrivbordet dock. Förslagsvis bredvid en anslagstavla av något slag.

Någon sorts brevkorg och papperskorg behövs också, men hittar inte en enda fin, någon som har tips?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page