top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Killar jag ska gifta mig med.

Inspirerad av Sandras inlägg om tv-serier, där hon berättade att hon hittat flera blivande män i Idol, började jag fundera vilka jag ska gifta mig med. Det visade sig vara en bunt. Så vi tar och tittar närmre på ett urval!


Först ut; Månskensbonden. Även känd som Markus Bergfors. Finlandssvensk popidol som har jordens finaste dialekt, när han sjunger så jag sa he lika bra att vi ger opp och så int vi glömmer att vi å kommer te dö smälter jag. Och när han börjar dansa typ en minut in i videon över dör en lite. Emelie tyckte jag skulle börja följa på insta, deeplikea och fria. En solid plan. Men han hade låst profil och hittills har han inte acceptat mig.

En ung Robret Plant <3 Skall på kareoke på Geronimos i kväll och hoppas ungefär alla ser ut så här. Väst utan blus = tiotio. Tråkigt när många jag vill fria till egentligen kräver en Delorian.


Johannes Anyuru. Älskar hans sätt att prata. Han skulle få berätta krångliga saker med sin mjuka röst och han skulle koka pastasås med mycket vin och egenplockad svamp i. En höstlig äkta make, helt klart.


Robert Hurula. Käkben och uppåtsparkande hat for days. Även fru och barn, tyvärr. Har de bästa spelningarna och gulligaste leendet. Har hört att han bor i Högdalen och brukar gå på Bolis där, så får väl börja hänga ut. Är dock kollega med hans basist, så det kanske är en säkrare ingång.


Adam Pålsson. Gärna i Ted-frisyren ovan. Men skådisar som också har eget popband känns alltid som en bra korg att lägga sina ägg i, även om denna låttext kanske är lite väl självutplånande och misogyn …


Harry Styles. Hur detta ska gå till är ytterst oklart. Men alltså, om jag inte får gifta mig med Harry vill jag åtminstone att någon castar honom som en ung Mick Jagger i film om Stones. Gillade honom visserligen mer med långt hår, men nu för tiden har han ofta utsvängda blommiga kostymer vilket ju förvandlar en till hjärt-ögon-emojien.


Ung Brunce Springsteen. Alltså. Det är på riktigt svindlande att folk på riktigt har hånglat med den mannen? Jag hade förmodligen dött. Älskar också när han med sin hesaste bakfulla röst sjunger på We are the world.

Joseph Gordon Levitt. En man som mim-framför Tiny dancer som en jäkla sex on legs dänga är värd att gifta sig med alla dagar. Att han dessutom är en kalasskådis och musiker och dessutom feminist är såklart en dröm.

Det var det för i dag! Förvånansvärt lite långhårigt och göteborgskt, ska tänka på det till nästa gång. Vilka ska ni gifta er med?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page