• Clara Kron

Köpstopp och podtips.


il_fullxfull.60545374

Så. Köpstopp. Reglerna är följande;

Efterlängtade fortsättningar på serier får jag köpa, för det är böcker jag ändå kommer köpa senare så de kommer ändå ta plats i hyllan. Detsamma gäller med böcker av favoritförfattare även om de inte ingår i en serie.

Om jag hypotetiskt sett hittar ett riktigt fynd, vad som menas med fynd är en snygg och inbunden bok under 50 kronor kanske går det an. Men det skall fördelaktligen vara en bok jag ville ha innan också. Inte hamstra slita pocketutgåvor som jag sällan läser ändå.

En eller två böcker på bokrean. Men det skall vara för att jag vill ha böckerna, inte för att de är billiga om ni förstår hur jag menar. Förra bokrean köpte jag väl 29 böcker om jag inte minns fel. Det går inte.

I födelsedags present får jag önska mig några väl valda böcker, recex får trilla in, tävlingar får vinnas. Men måttlighet är nya ledordet.

Och bokhyllorna skall tömmas på överflöd. Bara favoriter och vissa klassiker, även om de är olästa, får stanna. Och oroa er inte, mycket kommer få försvinna men det kommer självklart vara ändå mer kvar.

Någon annan än mig och Tessan som behöver behärska sig?

Och sist men inte minst så har jag just lyssnat på Allt vi säger är sants första podcast om ungdomslitteratur, riktigt lovande!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla