top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Kära läsare, bli mina orakel!

Jag har, med en hård klump i magen, studerat mina bokhyllor denna dags första timma. De är fyllda på gränsen till sönderfall. Det finns för många olästa böcker för att någon form av reclaim the bokhylla någonsin skulle bli aktuell. De flesta av böckerna jag har är relativt noga utvalda, klassiker som jag någon gång vill komma läsa, x-antal franska lexikon som ju givetvis behövs i framtiden, barnböcker som verkar jättefina och så vidare. Och sedan nya pocketar jag har fått men inte intresserat mig för, andra böcker som bara råkat hamna hos mig men inte väckt någon längtan och så vidare.

Vad borde jag göra? Många vill jag kanske ha någon gång i framtiden, men lockar inte alls nu. Och andra skulle jag nog hypotetiskt sett kunna leva lyckligt utan resten av livet, men det är ju ändå böcker!

Borde jag sortera ut vissa och ge bort eller borde jag bara packa ned dem och ställa utan tills vidare? Vad tycker ni?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page