top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Julklappar och ett nyårslöfte.

Hallå hörni, gott nytt år! Jag tog lite jullov härifrån, men är nu tillbaka med nya friska tag. Tänkte att vi kunde börja med att kolla på julklapparna, för de var faktiskt helt magiskt fina i år!


Först ut fick jag en hel bunt efterlängtade böcker, bara barn- och ungdomsböcker och alla superfina. Grimm’s fairy tales illustrerad av Yann Legendre, Odjuret i labyrinten av Annika Thor och Jakob Wegelius, The Witch’s boy av Kelly Barnhill, Harry Potter och Hemligheternas kammare illustrerad av Jim Kay, A child of books av Oliver Jeffers och Sam Winston och sist men inte minst Johan Egerkrans Nordiska gudar.


Jag fick tre fina vinyler också, The Smiths och The Cure av min storebror och min moster hade ordnat så att She & him’s nya julskiva tog sig hela vägen från Washington D.C. till mig. Kolla så röd och fin!


En kokbok av bästa Lotta Kühlhorn blev det också; Frukt och grönt, älskar allt med den. Av min Ida fick jag en flaska whiskey för drinkbruk och ett monocromt nagellack från &otherstories, har man känt varandra i 22 år vet en vad varandra gillars. En ytterligare fin Elsa Beskow-mugg blev det också. En fuktgivande ansiktsmask från Lumene från mamms som känts kanon hittills. Av min storebror Anders fick jag presentkort på Sf-bokhandeln, vilket såklart är magi, och därifrån kom jag ut med Vampire academys 10-års jubileums bok av Richelle Mead.


Till mig själv gav jag denna ritbok som ett nyårslöfte om att rita mer, tycker den är så fin, pepp och lärorik. Finns tillexempel här eller här.


Och jag fick de fina, fina sängkläderna av min moster. Tömde sängen direkt och bytte, och de är så mjuk! <3


Och sist men inte finns, jords finaste affisch från Annika, som nu pryder början av tavelväggen.

Hur var er jul, fick ni några fina klappar?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page