top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Jag ville göra upp med vintern.


100801_6

Stringhyllan Pocket har precis kommit i nya färger, eller jag tror det är rätt nyss i alla fall. Koppar tillexempel. Jag funderar dock på att köpa en vit eller rosa. Man kan aldrig få för mycket pastell i väntan på våren.


opin0811f_1_l

Det är ett ganska långt hopp från Frank L. Baums böcker om Oz till OPIs nagellack, men det spelar ingen roll. Jag vill ha det här kittet ändå, och på denna fraktfria sida är detta 4pack dessutom mycket billigare än i svenska affärer. Det finns även ett ögonskuggakit från Urban Decay inspirerad av filmen.


hmprod

HM Home har finfina porslinssaker med djur just nu, tillexempel denna rävtallrik, med tillhörande kopp. Porslinet med kaninen har jag redan skaffat, men rävar är ju mitt favoritdjur, tillsammans med vargar då, så dessa vill jag också ha.


$T2eC16RHJHgE9n0yFljrBRODe41r1Q~~60_12

Den här dragspelsfoldern, eller miniarkivskåpet eller vad man skall kalla den är helt fantastisk tycker jag. Passar strålande till varje hemma kontor eller till viktiga papper på möten.


9783899554694

A map of the world according to illustrators and storytellers verkar vara en fantastisk bok, kartor kan ju vara bland det finaste som finns faktiskt.


image1xl

Och sist men inte minst är jag så sjukt trött på täckjackor och pälsar att det är rent okristligt, så denna cirkusdirektörsjacka skulle jag verkligen kunna byta ut dem mot. Men sannolikheten att jag lägger 1800 på en jacka är däremot noll… Så jag får väl hålla ut ett tag till.

Hoppas er fredagskväll är fin, nu skall jag fortsätta ta tag i saker!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page