• Clara Kron

Jag blev född för länge sen på ett tåg, på en evig resa så vitt jag såg.

I morse gick jag upp något så överjordigt tidigt som klockan fem, enda gången jag annars är vaken den tiden på dygnet är då jag ännu inte har gått och lagt mig än. I natt sov jag visserligen bara två timmar eller så, då större delen av min packtid gick åt att leta reda på tågböcker. Juste kanske ska nämna det, jag åker alltså tåg, där av tidiga uppgången. Jag är på väg till Malmö och semester i tre hela dagar. Hur som. Jag letade efter boken jag just nu läser som hade gömt sig under sängen allra längt in, något att läsa när den var slut och diverse skolböcker. Trots detta tunga packande, och besöken på Malmös Sf-Bokhandel som jag ser fram emot hur mycket som helst, så kunde jag inte låta bli att gå in på Pocketshop när jag kom till centralen. Där hittade jag denna, relativt dyra, men omåttligt snygga, utgåva av Shirley Jacksons We have always lived in the castle.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla