top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Insnöad helg.

Snön har omhuldat hela Stockholm och det har varit det värsta snöovädret på 111 år, vilket jag, som älskar Tove Janssons katastrofskildringar, så klart älskar. I går fick jag snällt gå till jobbet för inga bussar tog sig fram = spännande. Men på kvällen när jag ville gå på spelning var det inte lika kul att få stanna hemma. Nu är det dock helg och bussarna rullar sakta men säkert, och en kan välja att stanna hemma istället för att tvingas. Det här kan en till exempel roa sig med då:

2703acc3893ccd27e338ba3cfc11b490

Leonard Cohen har gått bort </3 Och han var ju helt overkligt fin, så jag kommer låta hans skivor snurra hela helgen. Här är mina favoritlåtar just i dag: Chelsea hotel #2, Lover, lover, lover, Hey that’s no way to say good bye, Famous blue raincoat och från nya skivan If I didn’t have your love. Vi tar en video med en ytterligare favorit också, så vi får fägnas lite;

skrivhandbo%cc%88cker

På Metro Creative tipsar jag i dag om tio skrivhandböcker, perfekt om en vill slippa carpa och istället campa loss inomhus och skriva en bok. Det är ju ändå NaNo-november!

the-crown-julian-broad-ss07

Efter abstinensen och separationsångesten då Victoria tog slut är jag äntligen redo för ett nytt kostymdrama, denna gång blir det den sprojlans nya serien The Crown som handlar om nuvarande drottning Elisabeths första tid. Tänker givetvis bingea den.

Vad har ni för planer för helgen?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page