top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Ingen av oss är väl hård på riktigt.”

Glad fredag! Så skönt med helg snart! Jag har tänkt ta det ganska lugnt i helgen, läsa ikapp, jobba undan lite, förinställa blogginlägg och äta pasta. Sådant fint. Men förmodligen kommer jag hinna med någon öl också. Här är i alla fall lite fredagspepp.

14633364_1261009763941661_4777645548389788750_o.jpg

I morgon öppnar Tove Jansson-utställningen på Millesgården med vernissage, se event här. Ser så mycket fram emot denna utställning, men hoppar nog över vernissagen och spar mig till en mindre besökt dag. Rekommenderar dock återigen alla att lyssna på Tove Janssons böcker på Spotify. Mysigare finns icket.

Jag såg på Hedwig and the angry itch i förrgår, vilket ledde till att jag började lyssna på The Ark igen igår, för att se om det håller, vilket det gjorde. Och jag började göra en Spotifylista med 00-talsmusik. Sen utlöste detta stor ångest då jag inte kunde komma på en viss låt som gnagde i bakhuvudet på flera timmar, och trots att jag frågade typ alla jag kände på Facebook. Tillslut kom jag på det, Paris – Hey sailor. Listan finns att gotta sig i här. Än så länge bara massa svenskt och peppt från 2000-talets första decennium. Så jävla mycket bra. Tänker fira att jag kom på låten med att ha fest någon gång i november och bara spela denna lista. Kommer bli kalas.

Jag har precis matat mig igenom hela Mad Men, vilket inte var helt glatt alla gånger. Men kostymdraman är ju ändå life. Om en vecka ungefär släpps denna; Good girls revolt, på samma tema, 60-tal, mansdominerande bransch och revolution. Verkar både snygg och välgjord och utan buskis. Tills dess ser jag de sista avsnitten av Victoria som jag fullständigt älskar.

Vad ska ni göra i helgen?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page