• Clara Kron

Inför skolstarten, i skolväskan.


Nåja, visserligen svarade ingen på vad de hade för viktigt i sin skolväska men jag tänkte visa vad som från och med nu finns i min.

Uppifrån från vänster, först och främst är det givetvis väskan, den är svart och lagom stor och i fejkskinn och fejkpäls, älskar när det är lagom smaklöst sådär. Det är märket Warehouse och jag köpte den på Åhlens i Stockholm, tyvärr verkar den inte finnas till försäljning längre, men dom har hemskt många andra fina också. Sedan kommer lite smink man kan behöva under dagen, puder, concealer, läppstift, läppglans och lösögonfranslim, i fall att bara. Och en klädroller. Skrivboken med robotar på kommer från Lagerhaus och är strålande att skriva i. Ettan snusdosa, dinosauriepenna och en hop färgpennor är alltid lika viktigt också.

Sedan kommer min plånbok som jag avskyr, stor och svart och inte det minsta spännande, i ärlighetens namn har jag snott den av min far för jag behövde en med många kortfack så jag får plats med alla stämpelkort och andra viktiga saker. Sedan ett iPhone fodral från Monki och en korthållare från Penguin med plats för de viktigaste korten som busskort och pressbyråns stämpelkort för kaffe. En apelsin för tråkigare lektioner eller stressade frukostar. Självklart även en bok, just denna vecka läser jag The Maze Runner  och januarimånadens kalender från Moleskine.

Och sist men inte minst Penguins On the road termos som jag inte vågade mig på att använda förra terminen men nu är det banne mig dags så att korthållaren inte känner sig ensam.

#iphone #mazerunner #penguins

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla