top of page
  • Skribentens bildClara Kron

I valet och kvarnen.

Mina ögon går nästan i kors så trött är jag, men jag är likväl här så det är bara att bita ihop. Jag vet att jag har varit försvunnen i ett par dagar igen, men nu är nästan alla mina böcker på plats, tänkte ordna det allra sista idag. När dagen egentligen har börjat. För egentligen är jag absolut inte vaken ännu. Jag ligger som en zombie i min säng och uppdaterar mitt universitetskonto. Jag skall nämligen läsa Litteraturvetenskap II på SU i höst och då får man välja en tema kurs, antingen Svensk Novell, Magisk Realism eller Barn och Ungdomslitteratur. Jag vill givetvis läsa det sistnämnda men det är först till kvarn som gäller på anmälningen och väljandet görs tillgängligt ”måndag morgon”, härligt specifikt. Så jag uppdaterar och uppdaterar. Jag vill inte läsa Svensk Novell. Jag har precis insett att jag igår, i ett försök att vara redo och förutseende beställde dyr kurslitteratur till Barn och Ungdomslitteraturen, nämnde jag för övrigt att det var först till kvarn som gäller? Så jag uppdaterar. Med ögon som går i kors. Uppdatering kommer.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page