top of page
  • Skribentens bildClara Kron

I istället för hemma hos mig.


Alltså. Hela veckan har jag piffat och fixat och donat här hemma och gjort så fint men inte riktigt blivit klar. Det sista hade jag tänkt att göra idag. Sedan hade jag tänkt att göra ett hemma hos reportage med mig själv av mig själv. Och visa här på bloggen. Visa alla tjusigheter och bokhyllorna och sådära. Allmänt flådigt och sådär städat som det aldrig är. Men då ringde min far och tyckte att nu flyttar vi över de sista sakerna. De som jag låtsas inte alls står kvar i det gamla huset. Men jo. Och nu är det kaos igen. Så ni får hålla er lite. Det kommer komma ett hemma hos reportage om det så blir det sista jag gör. Men som synes på bilden ovan är det tyvärr inte aktuellt just nu. Det där stora rosa är för övrigt Kalles halloween huvud.


Som kompensation bjuder jag på två andra godheter. Först min julgran som fick stanna här i hela fem dagar innan jag gav upp för att slippa barren. Stefan tyckte det såg ut som att granen ville jaga en och äta upp en för att den var så tjock och bullig.


Och sedan en liten, liten köksvy med de nya hängande skålarna jag skaffade mig i förrgår. Jag har ingen aning om vad den faktiska termen är, men det känns som att jag vetat det någon gång. Lagom kitchiga och husliga på samma gång, om ni frågar mig.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page