top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Hylla tre och stoppuppdatering.


Här kommer den tredje bokhyllan, med skak och dålig fokus och liknande som hör till. Ljuset är i alla fall aningen bättre. Men till nästa hylla skall jag försöka hålla koll på vad jag faktiskt filmar också. Och de modernare ungdomsböckerna och liknande börjar komma i nästa hylla vilket säkert gör filmerna roligare att se på.

Så till köpstoppet. Jag har skött mig ypperligt måste jag säga, denna korta tid visserligen. Idag fick jag hem The Indigo Spell av Richelle Mead, men eftersom det är en seriefortsättning får jag köpa den och dessutom var den beställd innan köpstoppet trädde i kraft.

Häromdagen fick jag hem ett paket andra böcker också, dels två Mumin böcker i den utgåva jag samlar på så den är nu komplett, vilket jag har längtat efter i flera år men inte tagit mig för. Jag gjorde även denna beställning innan köpstoppet, och först hade jag i vanlig ordning tänkt köpa paperback böcker för att kunna få köpa så många som möjligt. Men istället valde jag ut två böcker jag var riktigt sugen på och köpte dem inbundna, det blev Hex Hall och The Selection.

Jag har kollat igenom reakataloger och egentligen inte varit sugen på någonting förutom Om jag var din hemmafru, men antagligen kommer jag inte köpa den ändå. Jag bläddrade i den för ett tag sedan och trots att den är fin som snus och Lotta är underbar är min matsmak aningen oraffinerad och ickeförfinad så den skulle antagligen inte bringa många recept för mig att laga.

Två andra böcker från rean var jag halvsugen på, Tvillingarna Thornthwaits testamente och Onkel Montagues spökhistorier. Jag är dock inte sugen nog för att lägga in en förhandsbeställning utan köper dem i så fall om de verkligen frestar i fysisk butik också, förutsatt att de är på rea där med.

I övrigt har jag inte köpt en enda bok fastän jag kollat en del bokavdelningar på Myrorna och liknande. Vilket känns som en seger. Och köper jag ingen okynnes bok på bokrean ”bara för att” tror jag att jag skall belöna mig med någon fin inbunden som jag verkligen vill ha. Just nu väljer jag emellan dessa;


7728889

The Diviners av Libba Bray.


etiquette

Etiquette & Espionage av Gail Carriger.


images

The Cavendish Home For Boys And Girl av Claire Legrand.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page