top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Helgen vecka 47.

Så var det fredag igen. Jag har spenderat förmiddagen med allt som är tråkigt, betala räkningar, ringa till fackföreningar (jag är tydligen med i fel samt dessutom flera) och  försäkringsbolag som är kopplade till fackföreningar, ringt och sagt upp prenumerationer och tjänster som inte längre känns aktuella för 2017. Väntar fortfarande på att få ringa till DIK, facket jag tydligen ska vara med i, samt att Unionen skall ringa upp mig, och halv tre har jag tid hos AF Kultur, alltid bra att se vad som gäller nu när jag bara är 10 % anställd. Otroligt mycket meck och härj, men så skönt när det är gjort. Men som sagt, det är ju fredag, allt är inte tråkigt! Tillexempel:

3231551304.jpg

Jag lyckades i sista sekund få tag på biljetter till Håkan Hellström på Stadion nästa år, otroligt taggat!

rs_634x939-161017123227-634-gilmore-girls-a-year-in-the-life-key-art-ch-2-101716

Nya Gilmore Girls-säsongen släpps på Netflix i dag! Absolut perfekt för en stanna-hemma-helg.

9789150221756-1

Eftersom det är black friday så har Adlibris 10 % rabatt på allt, så i natt beställde jag äntligen hem Rainbow Rowells Gå vidare. 

Resten av helgen tänkte jag spendera med att läsa, blogga och frilansa lite, samt gå på Konstfacks julmarknad. Tänker att det ska bli en så lugn och skön helg. Vad har ni för helgplaner?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page