top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Helgen, måndagen, veckan.

Så var det måndag igen. Jag vaknade för ungefär fem minuter sedan och insåg direkt att det var på fel sida. Tänkte att jag bloggar lite för att skaka av mig känslan. Så här kommer ett potpurri av vad som hänt och vad som komma skall.

I fredags slutade jag skolan redan klockan 12, så jag passade på att göra lite ärenden. Sedan mötte jag upp min mamma och hon köpte blommor till mig vid Tjärhovsplan.

När jag kom hem hade jag med mig detta braiga, hortensior och en kvist med smällbär, vegansk fetaost från GoodStore, en stor basilika och i brevlådan låg senaste numret av Tecknaren. Bra helgstart.

På kvällen spelade Amanda och jag skivor på Debaser fram till jättesent. När jag cyklade hem runt halv fyra frös jag för första gången sedan typ i mars. Alltså helt orimligt mycket, fick ta en jättevarm dusch innan jag ens kunde överväga att gå och lägga mig. Hösten är verkligen här nu.

I lördags spelade vi på Södra teatern istället, och en får alltid så drömmig middag innan. Menyn där består av vegetariska/veganska smårätter. Här struntade jag i min veganism och åt en stekpanna fylld av färkpotatis, rågbröd, kantareller, syrad rödlök, dill och någon sorts majonäs. Det var väl den som gjorde det hela icke-veganskt, så den fick inte mycket av min uppmärksamhet. Potatisarna dock! Topp godaste jag ätit i september tror jag. Spelningen gick också bra, och frös inte ihjäl på vägen hem!

Nu ligger jag exakt här, och skriver detta. Söndagen spenderades främst genom att lyssna på Beatles och titta på Sherlock i brist på vettigare. I dag är det måndag, vilket innebär oljemålning hela dagen. Förra veckan utlöste det en kris i mig. Vi får väl se om det blir så Karin Boye-igt i dag med. I övrigt har jag något inbokat varje dag efter skolan, i morgon ska jag träffa Emelie, på onsdag Ida, Fredrik, Kajsa och Mathias, torsdag Amanda och Ann, och så fortsätter det. I år skippar jag Bokmässan, för första gången på hur många år som helst. Känns otippat skönt? Nåja, nu ska jag kliva upp och gör mig redo för världen!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page