top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Helgarnas liv.


Så äntligen blev det fredag, Henrik Berggrens nya skiva är just släppt och i skrivande stund lyssnar jag på den för första gången. Jag tänkte att vi skulle ta tillfället i akt och titta på massa helg som hänt denna vår, bilder som legat och skvalpat i min mobil utan att komma till användning. Men nu så, håll till godo!

Vi börjar här, sent en torsdag befann jag mig på Under bron med Amanda, och fotomaskinens neonljus lockade oss till sig.

Alltså, sådana sjuka rookies på detta med fotomaskiner efter att ha klarat oss utan sedan förra sommaren? En bild lyckades nästan i alla fall. Nåja. Värre saker har hänt.

En kväll blev jag blixtkallad till Judith och Bertil för häng med dessa stjärnor, Ida och Fredrik.

Vi drack öl, pratade om livet och posade järnet. Samma typ av grejer som vi gjort i tio år nu med andra ord.

Så himla peppt att vi alla bor inom replängds avstånd av varandra igen, hurra!

En kväll var Annika och jag såhär babeiga på en toalett!

Vi var på Copperfields och såg det röjjiga bandet Satan takes a holiday, det ska vi för övrigt göra i kväll med, de spelar på Scandic Malmen för en 60-lapp. (Om jag hinner städa färdigt innan vill säga!)

Någon gång hade Mathias brutit armen, eller så, men vad gjorde det, både han och Kajsa var hemma i Stockholm och Fredrik kallade till familjemiddag.

Vi gick till Ramblas Hornstull, åt tusen tapas, drack bubbel och kom ikapp med varandra.

Ida var såklart också med, och när de två utomstädemänniskorna var tvungna att lämna oss gick vi tre till Hirschenkeller och skvallrade vidare. Här är vi dock sur på Fredrik, som i detta nu kunde ha tagit oss till Grammisgalan, fått mig bortgift med Hurula, men lät bli. *besvikelsen*

Sedan en kväll gick jag med Caroline till Vasateatern och såg Jens Lekman, det har hur fint som helst.


Till exempel såhär.

Och så hamnade Annika, Amanda och jag i en jeansaffär och Filip i Annikas band mötte upp. Hans tatuering passar bra i detta inlägg.

Efter det verkar vi ha gått till Nortons och varit inte så imponerade trots att det var indiepopklubb i källaren? Tror vi vägde upp just denna kväll genom att gå till Fasching och dansa dock. Fint som snus.

Och så avslutar vi helgkavalkaden med pyroteknik på Mathias födelsedag. Vi åt tapas, spelade shuffleboard och tyckte om varandra. Som en ska helt enkelt. Hoppas ni får en fin fredag!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page