top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Hej! Jag saknar er!

Hej,

det var länge sedan vi hördes av nu igen. Sommaren står utanför dörren med växlande strålande solsken eller stormande åsknätter. Och oavsett väder jobbar jag. Konstant känns det som, och jag börjar tänka på de där kvinnorna som var kammarjungfrur eller något liknande, för länge sedan i alla fall, och kanske hade en dag ledig i månaden, om ens det. Hur fick de tid att finnas till? Att ha en personlighet? Att leva?

Jag gör i alla fall mitt bästa för att både orka med jobbet, och försöka ha något form av socialt umgänge, och att laga mat som är nyttig, och kanske baka något, sitta i solen i fem minuter utan att tänka att jag borde göra något helt annat, viktigare, nyttigare. Och sedan läsa också, vilket går bra, i fem minuter innan jag somnar fullkomligt utmattad. Kolla mailen har jag inte haft tid med på hela veckan, eller sitta vid datorn alls förutom att kolla jobbschemat. Och jag som har så många fina böcker jag läst som jag vill visa för er. Jag har 147 olästa blogginlägg på bloglovin jag inte hunnit läsa. Och där finns inte ens alla bloggar jag följer.

Ikväll och imorgon är jag ledig, och jag håller tummarna för dåligt väder så jag äntligen kan komma ikapp, jag vet knappt ens vilka böcker som är i ropet längre. Eller knappt, jag vet inte ens nästan. Jag längtar tillbaka till terminstiderna.

Hoppas ni står ut med mig lite till, hoppas jag inte kollapsar av trötthet ikväll igen utan att det blir inlägg att läsa här lite senare.

//Clara

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page