top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Harry Potter omslag.

Jag vet inte riktigt hur jag trillade över detta, och jag har säkert sett och förfasats över detta förut, men har ni sett de italienska omslagen till Harry Potter-böckerna? Jag kan inte förstå dem, titta själva.


italyhp1

Jag googlade runt på lite andra omslag också, och hittade däremot dessa urtjusiga, vad jag förstår fanmade oslagen, jag vill hur gärna som helst ha dem.


0216potter1

Och tillslut måste vi ju såklart prata om de nya brittiska omslagen som kommer komma, jag tror de kan bli fantastiska. Hittills har bara första släppts men jag läste någonstans, minns inte var, att när man sedan ställer de alla sju tillsammans kommer något hemligt framträda eller en extra överraskning eller något sådant. Mycket lockande.


kkhp1-lg
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page