top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Growing up is accept that your from Hogwarts is never going to come.

Jag har ingenting vettigt att skriva om. Det märks just nu särskilt tydligt i min uppsats. Har jag nämnt att den skall, i sitt råmanus form, in på måndag? Cirka femton sidor skall jag skicka in. Jag är på sida sju. Och jag skall jobba hela helgen så när jag skall få tid att skriva resterande åtta vet jag inte. I mitt huvud är dessutom uppsatsen klar sedan rätt så länge, men det blir ju en helt annan sak att sätta den på pränt. Just nu vill jag inte alls. Jag vill sitta i skogen i en koja, lyssna på vinylskivor, läsa böcker och bara vara ifred ett tag. Men icke. Dessutom har jag tandvärk av visdomständer. Idag är en sådan dag då jag extra mycket längtar till Hogwarts.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page