top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Gravar och signaturer.

Efter noga övervägande har jag tillsist beslutat mig för att inte ta med mig Fel grav till Kontrast i hopp om att få den signerad av. Istället packar jag med mig sagosamlingen My mother she killed me, my father he ate me, där Link skrivit en av sagorna. Och så tänker jag givetvis lägga händerna på Pretty Monsters, fortsättningen på Fel grav, som släpps på Kontrast i morgon, och försöka få även den signerad.


Med denna bok kan jag ju dessutom försöka samla på mig flera signaturer, även om jag inte på något vis inbillar mig att jag någonsin kommer kunna få en av alla 40 författare.


Nu är jag klädd för dagen också, kostym till enhörningströja. Mycket propert. Och juste, ser ni mig och vill hejja så är jag rödhårig nu igen! Nu åker jag!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page