top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Glory days.

Det är visserligen torsdag men jag hoppar på Glory Box måndags enkät ändå, för jag är på ventilering när ni läser detta och vill tidsinställa något så det inte blir som igår, onsdag, helt obloggat och skamfullt.

Just nu …

… nöjesläser jag: Precis vad jag vill, äntligen, men för att definiera Monstrets dotter och skall starta på De dödas strand, äntligen!

 … nyttoläser jag: Min opponents uppsats, men efter idag, ingenting nyttigt alls, underbart!

… är jag exalterad över: Sommarlov! Sommarlov!! Sommarlov!!! Visserligen kommer jag jobba och gå sommarkurs, men ändå. Sommarlov!

… är jag stolt över: Att jag skrev klart uppsatsen i tid. Att jag får komma upp till ventilering. Att igår gick så bra. Att jag var på date igår och skötte mig tämligen ypperligt.

… är nervös för: Ventileringen idag. Men det går säkert bra, hoppas jag.

… längtar jag efter: Sommarlov, jag vet att jag tjatar. Men denna sommar kommer bli ljuvlig, inga brustna hjärtan och bara sol och böcker och bullar och öl och träffa mormor.

… planerar jag: Att spöa skiten ur opponeringen, with flying colors som man säger i staterna. Sedan bara ha det allmänt bra och planera in allt fint jag kan när jag fått mitt sommarschema!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page