top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Gabriel Gräslök skriver så gräsligt.


Guldsmedens hemlighet av  Elia Barceló, en av de första böckerna jag recenserade här och jag tycker fortfarande lika mycket om den när jag tänker tillbaka på den.

Guldkompassen av Phillip Pullman. Oläst. Skandal, jag vet.

Gula häxboken av Sanna Töringe, älskade den här boken när jag var yngre och lånade flera gånger på skolbiblioteket så givetvis kunde jag inte gå ifrån den när jag hittade den på en loppis för ett tag sedan.

God natt Alfons Åberg av Gunilla Bergström, den första av dessa underbara Alfonsböcker, ett givet måste i boksamlingen.

Gumman som blev liten som en tesked av Alf Pröysen, det var länge sedan jag läste dessa böcker men de är underbara och Björn Bergs illustrationer fantastiska som alltid. Minns också att jag hade dem på kassettband och lyssnade allt för ofta.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page