top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Göttiga saker en kan göra på midsommar.

Idag är det midsommar igen. Jag gillar ju sådant, högtider och fir och anledningar att stöka ut sig. Alla gör inte det. Alla har heller inte möjligheten, en kanske är pank, kanske jobbar, kanske är ensam eller inte fick ihop någon ork. Allt sådant är så klart fine. Men för att vara tillmötesgående för så många som möjligt, firare och ickefirare har jag här en liten go lista med grejor en kan göra i dag och i helgen.

Bild-70

En kan se flera avsnitt av Saltkråkan eller fokusera på avsnittet Midsommar på Saltkråkanperfekt att kolla på innan en klivit ur sängen eller medan en målar naglarna tillexempel. Så går det till på Saltkråkan finns också på Spotify. Kanonmys att ha på medan en kokar potatis eller vilar maten.

b6bd86c63447fdfebd65ad397761671b

En kan lyssna på musik också, och vara revolutionerande och inte lyssna på vita män som sjunger om sol vind och vatten, sommartider eller blå himlar. Nicki Minaj tillexempel.

kakan-podd-ny-iofnjpqg

Eller podcast! Tillexempel min nya favorit Under huden med Kakan Hermansson. Rekommenderar speciellt avsnitten med Fanna Ndow Norrby och Emma Unckel.

dde6ec4b0492278a967c498b3e36fac0

En kan, återigen, titta på denna flawless outfit som Titania hade på sig i En midsommarnattsdröm från 1935 och tänka goals.

3-reasons-harry-potter-s-friend-hermione-granger-would-make-an-amazing-friend-hermione-g-543557

Binge-tittning av film är alltid ett alternativ, och Hermione finns alltid där för oss, i åtta filmer! Perf för att vara redo för nya boken. Eller så kan en götta sig med tillexempel Freaks and geeks eller nya säsongen av Orange is the new black.

Vegan-Lemon-Asparagus-Pasta-9-simple-ingredients-30-minutes-and-SO-creamy-and-delicious-BUTTER-and-dairy-free-vegan

En kanske ska ut och dansa hela natten eller se om båda Bridget Jones-filmerna inför att den tredje kommer i sommar. Oavsett vill en stå sig, då är ju pasta go to. Tillexempel kan en pröva detta veganska sparris/citron-pastarecept.

43a05c24dbf5b10905e9cdbbadabb01c

En kan starta ett tjejgäng, lära sig Clashs Lost in the supermarket på trummor, glittra ner ögonbrynen och gå ut och äga.

Glad midsommar vad ni än gör! <3

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page