top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fylla år!

I dag fyller jag år! Hiskeliga 28! Jag hade tänk göra födelsedagslistan, men fann att det egentligen inte var så mycket nytt att skriva från förra året, men här kan en läsa det inlägget. I dag jobbar jag från sängen, blev förkyld eller fick pollenchock av att vara utomhus så mycket på första maj. Hoppas bli lite piggare framåt kvällen då tanken är att jag ska fira lite, men det egentliga firet går av stapeln på lördag. Just nu plingade det på dörren för Annika hade woltat hem födelsedagslunch till mig <3 Sjukt gott och lyxigt. I övrigt håller jag som bäst på med att googla efter pennor, i morgon tänker jag köpa en citrongul skrivbok och börja bulletjournala i som 28-åring. Tror detta blir ett pangår det med! Puss!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page