top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Friday girl crushes.

Idag är det fredag, det är helg, vi behöver pepp och uppiggning och dessa tre damer har tagit mig igenom veckan så varför inte också helgen.


photo

Först ut är Helen Anderson, som har så jäkla dreamy hår att det finns inte. Hon har en youtube-kanal där hon lever om, lever rövare och bara kör. Älskar henne. Vettig, högljudd och ta-platsig. Det bästa jag vet. Youtubar om allt från kläder, sin nya hund, sitt band, sin pojkvän och så vidare. Uppdaterar ofta, vilket helt klart är plus.


3408614_meee

pink jumper


c1920x1080_62

Näst på tur är Melissa Hunter som också har en youtube-kanal. Hennes är dock cirka tre minuter långa, scriptade miniavsnitt där hon porträtterar vuxna Wednesday Addams, så otroligt genialt! Feministiskt, svart och genomtänkt. Det finns redan säsong ett, och säsong två, avsnitt tre släpptes just. Väl värt ett maraton.


tumblr_mwc2w68I5U1s7hcp2o1_500


photo-48


jenny

Och dagens sista crush är Jenny Slate, och främst i filmen Obvious Child vilken jag såg efter att Flora hade tipsat om den. Filmen är fantastisk, rörande och äkta, så otroligt verklig återgivelse av kvinnlig vänskap. Finaste filmen jag har sett i år!


BN-BD978_slate1_ER_20140120103434


maxresdefault

Det var dom, nu skall jag bada, äta och måla naglarna. Ikväll vaknas middagsbjudning och utgång vilket jag förmodar att jag kommer visa er, nu när bloggen är av den karaktären.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page