top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fredagslista!

Jag har tydligen full rulle denna vecka med, så kom inte på något vettigare att blogga om i dag än en lista jag knåpade ihop här och nu.

Hur mår du i dag? Jag är trött och snurrig i huvudet av alla nyheter, men också ganska glad.


Hur ser du ut i dag? Ungefär såhär, i alla fall för några timmar sedan när klockan inte ens var åtta och jag fortfarande var oförstörd. Förutom linne också klädd i utsvängda jeans och sammetsjacka. Ser ganska pigg ut ändå, med tanke på att de är knapp handfull timmar sömn där.

Vad ska du göra i dag? Jobbar på ETC till 16, fyra tidningar ska läsas innan pressläggning. Sedan ska Emelie komma över och vi ska antingen sitta på min balkong, eller så ska vi sitta framför balkongdörren och titta ut ifall det regnar. Sedan ville min bror Aron nog också vara med, och kanske går vi på Annikas spelning ännu senare. Någonstans här hade jag tänkt klämma in en tupplur också.


Vad ska du göra i morgon? Ida ville mycket gärna umgås och vi överväger Trädgårdens dagsfest. På kvällen DJ:ar ju Kevin Rowland från Dexy midnight runners på Södran så det hade jag tänkt hinna med också. Eller så blir det [ingenting] och fina Maja Gödicke på Debaser. För många bra val.

Och vad gjorde du i går? I går jobbade jag på ETC, sedan träffade jag Fredrik och Anton och tog en ölfika med dem innan jag gick på Nypon och Vilja förlags sommarfest. Sen bussade jag hem till söder igen, storhandlade och lagade matlåda. Mycket på en dag ändå.


Vad lyssnar du på? I natt var jag vaken långt efter 00 och lyssnade på Tove Jansson som läser Farlig midsommar, bara en vecka kvar nu så måste peppa. Men också Hökartorgets nya singel Känna allt och massa olika spellistor inför nästa veckas DJ:ande.

Vad dricker du? Just nu, kaffe och vatten. I kväll en öl, och jag lovade Emelie en drink om hon gör klart en jobbig jobbgrej, så kanske får jag också en. Hoppas.

Vad läser du? Novellix box med noveller av ungdomsförfattare, Min vän Pax av Sara Pennypacker och Jon Klassen. Och Dagens ETC då, såklart.

Vad äter du? Till lunch blir det pasta med broccolisås pga älskar broccoli. Till middag chansar jag på något med avocado då de såg ut att kunna vara mogna när jag kommer hem igen.


Vad tittar du på? Handmaids tale, Luther, Masterchef Australia och ser om Stones in Exile. Och i morgon, näst sista Skam-avsnittet, d ö r. 

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page