top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fredags favvo-bloggar!


Nu är det dags för love bombande! Nellon har startat utmaningen att man skall nämna fem bokbloggar som man vill ge stämpeln Favvo-blogg, och jag fick gå och bli en av hennes Och sedan en av Miriam också. Först vill jag tycka jättemycket om båda dem två då de båda är bloggar jag läser ofta och som är härligt mysiga. Men för att så många som möjligt skall få så mycket kärlek som möjligt så visar jag fem andra bloggar istället! Utan någon som helst ordning kommer här nu alltså fem guldklimpar, och det är synd att jag inte fick välja femton!


Först har vi Lingonhjärta. Och det är märkligt men vi har så himla olika boksmak, hon läser massa King och jag törs knappt hålla i en av böckerna. Men det är alltid så fint när hon har uppdaterat från andra sidan jordens Argentina och hennes vådliga shoppingturer till bokhandeln hon brukade jobba på är fruktansvärt roande.


Bokfreak är en hemskt snygg blogg. Stilren och ingenting som stör för ögat. Och det är en väldigt kunnig och kompetent blogg, inte konstigt heller när den drivs av bibliotekarier! Det är en trevlig blandning av välskrivna recensioner och härliga boknyheter.


Tystnad är också en blogg som jag älskar. Drivs av Maria, Johan och Daniel (även om jag nog aldrig läst ett Daniel-inlägg märkligt nog). Nyss var de på Åcon, och ännu nyare nyss skulle Johan hitta till Antikvariat X och det är alltid härligt läsvärt!


Bokstävlarna läste jag långt innan jag själv började blogga. Även här massor av skräck och hemskheter, men märkligt nog älskar jag att läsa om andra som älskar skräck. Kanske är det i förebyggande syfte? Hur som helst är det fint som snus!


Och så sist men inte minst, Elis blogg! För ett tag sedan hade hon boklördag och nu ryktas det om att det är dags för fantasyhelg! Så för er som inte tidigare läst denna förtjusande blogg är denna helg verkligen en bra att starta med!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page