top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fina saker en måndag.

Jag öppnade på jobbet idag, en hiskelig auktion att ta sig an, inte minst när klockan ringer klockan 4 på morgonen redan. Men jobbet gick bra och smärtfritt. Efter jobbet tog jag dock en liten tupplur. Och när jag vaknade var ingenting roligt längre. Alls. Vaknade på helt fel sida och det kändes minst sagt snopet. Så jag gick på Ica jättelänge och sedan fick jag middag av min mamma, då brukar allting bli lite bättre. Och nu tänkte jag visa ett hopplock av samlat, gammalt och nytt, fint och bra.

Vi börjar med en låt som får vara soundtrack till detta inlägg; Ghosts av Laura Marling. Fantastisk video.
Radioteatern gav i fredags den första akten av Samuel Beckets I väntan på Godot, som fortfarande går att lyssna på här.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page