top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Filmer som hjälper mot bokmässesorg.

Jag är deprimerad idag. Har legat hemma i Kalles soffa idag och följt all aktivitet på bokmässan via bloggar och twitter och instagram. Suckat och tydligen inte alls varit ett roligt sällskap om man ska tro Kalle, vilket jag för övrigt inte tycker att vi ska, Kalle visste inte ens att bokmässan var i Göteborg så han har ju inte koll på saker. Hur som helst, depression var det ju. Det är inte alls roligt att inte vara på bokmässan skall jag säga er och jag lider verkligen med er andra stackare som inte heller får åka. Men för att pigga upp oss tänkte jag berätta om igår, då var jag på bio och såg Moonrise Kingdom. Den är gjord av Wes Anderson och, som alltid med hans filmer, fantastisk.


För ett par år sedan gjorde han även en filmatisering av Roald Dahls Den fantastiska räven. Också mycket, mycket fin.


Men mina favoriter kommer alltid vara The Royal Tenenbaums och Life Aquatic, kolla på någon av dessa fyra om du vill att depressionen skall gå över.#lifeaquatic #royaltenenbaums #wesanderson

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page