top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fettisdagen, veckan som kommer och sådant jag vill ha i dag.

I dag är det äntligen fettisdagen; som jag har längtat! När jobbet är slut har jag ett kort hål i schemat innan jag ska träffa Annika för vinprovning+musik, då smiter jag nog till 44:an för soppa och semla. För mig började dagen på Djurgården där jag var på möte som jag nog berättar mer om sedan. Det var kallt som fan och snöade från alla håll. Just nu känns det som att jag aldrig har längtat mer efter skinnjacka, att cykla och ha träskor. Ibland går det som ett mantra i huvudet. Skinnjacka, cykel, träskor.

Jag har full rulle denna vecka, egentligen skulle jag även klämt in ett föredrag om barnlitteratur i kväll. I morgon hoppas jag att pappa kan hjälpa mig tapetsera klart och borra upp grejer, för hemma är det fullständigt kaos, men ni kanske har sett på Instagram hur fint det blir? Förutom massa jobb ska jag också på barnboksfrukost på Bonnier Carlsen och så har jag en bunt deadlines. Och på lördag spelar vi på Södra teatern ju, mest soul, indie och melodiös punk. Kom, det blir kul!

I övrigt är jag så färdig med vintern, att det är kallt, att det är mörkt, att det är blött, att det är sten i skon och blöta skosnören, för tunna sulor och halsdukar som fastnar i allt. Söndag får nog bli en dag till skivkatalogisering och stillasittande.

Vad har ni för er i veckan?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page