top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fem bilder från helgen.


I fredags kom jag hem i lagom tid från jobbet och storstädade hemma. Så vid tio gick jag ut och träffade min kompis Pata som var hemma från fjällen ett par dagar, vi spelade Monopol, skvallrade och drack pints på lokal.

Dagen efter vaknade jag redan sju och gick på diverse loppisar, detta blev dagens skörd. En ganska fin sådan.


Processed with VSCO with c1 preset

På kvällen åkte jag in till Stockholm och åt middag med Ida hos mina föräldrar, hon hade köpt med denna görgoda äppelöl – bästa på länge! Sen gick vi på 30-års kalas på Boqerian och runt midnatt gick jag vidare till ytterligare ett födelsedagskalas, en bra lördag helt klart.

På söndagen vaknade jag upp hos mamma och pappa. Mamma hade inga planer på förmiddagen så efter frukosten gick vi till Hornstulls marknad och sedan hela Hornsgatan till Slussen. Jag fick en rosa klänning av mamma och sen åkte jag hem. På tv gick underbara Pretty in Pink och Mackan kom över på middag. Överlag en bra helg.

Hur var er?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page